Energioptimering

Hjælp med at spare på energien og skåne miljøet. Vi tilbyder at hjælpe vores kunder med at reducere udslip af CO2 ved at udskifte de aldrende ventilatorer med remtræk til nye energieffektive direkte trukne ventilatorer. Typisk er tilbagebetalingstiden 2 til 5 år.

Mange anlæg har i dag ikke varmegenindvinding, men ved at udskifte anlægget til et, der lever op nutidens krav om varmegenindvinding, kan der spares store udgifter på varmeregningen. Typisk er tilbagebetalingstiden 7 til 10 år.

Vi dokumenterer den beregnede energibesparelse og anlægsinvestering som et grundlag for beslutningen om en energioptimering.

Vi kan levere en nøglefærdig løsning, hvor vi holder tråd i de udfordringer, der kan opstå i forbindelse med at opgradere et anlæg med ny teknologi. 

Vent
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

IC-Meter

Vi forhandler IC-Meter. Vi fører IC-meter Mobile(GSM)

1 stk. 3.845,-kr eks moms.

Ved 5 eller der over 3.600,-kr eks moms pr. stk.

OBS vær opmærksom på, at disse kræver et Micro-SIM kort af typen 2G.

Se mere på http://www.ic-meter.com/dk/