Energioptimering

Med energioptimering, kan du med nemme tiltag opnå energibesparelser.
Vi har løsninger til alle udfordringer omkring energioptimering.

Energioptimering af bygninger

Hos Leif Larsen Ventilation giver vores specialister professionel rådgivning omkring energioptimering. Gennem årene har vi hjulpet en masse kunder, med at spare på energi på ventilation og køling. Vi har undersøgt muligheder for energioptimering for på mange forskellige ventilations og køleanlæg.

Vi kan finde frem til den bedste løsning til enhver udfordring omkring energioptimering. Vores faglærte medarbejdere går i tæt dialog med dig, for at finde frem til den bedste løsning til energioptimering. Vi fokuserer altid på at finde det bedste kompromis mellem funktionskrav og integration med andre systemer.

Derfor skal du vælge Leif Larsen Ventilation

  • Vi har over 30 års erfaring i branchen
  • Vi er faglærte inden for feltet 
  • Vi giver professionel rådgivning inden for energioptimering 
  • Vi er serviceminded og deler ud af vores kompetencer
  • Vores erfaringer og kompetencer spænder vidt, fra små til store løsninger
  • Vi rådgiver og hjælper alle slags kunder

Vi tilbyder at hjælpe kunder med at reducere aftryk af CO2 ved at udskifte de aldrende ventilatorer med remtræk til nye energieffektive direkte trukne ventilatorer. Typisk er tilbagebetalingstiden 2 til 5 år.

Mange anlæg har i dag ikke varmegenindvinding, men ved at udskifte anlægget til et, der lever op nutidens krav om varmegenindvinding, kan der spares store udgifter på varmeregningen. Typisk er tilbagebetalingstiden 7 til 10 år.

Vi dokumenterer den beregnede energibesparelse og anlægsinvestering som et grundlag for beslutningen om en energioptimering.
Vi kan levere en nøglefærdig løsning, hvor vi holder tråd i de udfordringer, der kan opstå i forbindelse med at opgradere et anlæg med ny teknologi.

Kontakt os i dag

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak om dine ønsker.

Tlf: 43 53 01 55
Mail: mail@llv.dk

Lad os høre fra dig!

Kontakt (Sidebjælke)

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak om dine ønsker.

Tlf: 43 53 01 55
Mail: mail@llv.dk